Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Shakunetsu Kabaddi – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska June 21, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Shakunetsu Kabaddi
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Shakunetsu Kabaddi – Epizoda 12, Watch Shakunetsu Kabaddi – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Shakunetsu Kabaddi always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Shakunetsu Kabaddi

Burning Kabaddi, 灼熱カバディ
Ocena 7.23
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Prvogodišnji srednjoškolac Tatsuja Joigoši, bivši as mlađeg srednjoškolskog fudbalskog tima koji je počeo da ne voli sport, dobija poziv da se pridruži kabadi klubu. Prvobitno se rugajući ideji kabadija, interesuje se nakon što je na vežbanju gledao intenzivno takmičenje slično borilačkim veštinama.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat