Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska April 27, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha Epizoda 4, Watch Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha

Seven Knights Revolution: The Hero's Successor, セブンナイツ レボリューション -英雄の継承者-
Ocena 6.27
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha, smešten je u svet u kome su se pre mnogo dana junački junaci borili protiv sila „Uništenja“. Dok su njihova dela prešla u legendu, moć ovih junaka kasnije su nasledili „naslednici“ koji su se borili da zaštite svet. Jednog dana, Faria, naslednik Sedam vitezova, spašava običnog dečaka po imenu Nemo od snaga Uništenja. Tokom bitke koja je usledila, Nemo priziva moć heroja i takođe postaje naslednik. Međutim, Nemoov junak je stranac koji istorija ne poznaje, i tako epsko putovanje gde se sudaraju prošlost i sadašnjost.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !