Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Servamp Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska June 21, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije Servamp
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Servamp Epizoda 6, Watch Servamp Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Servamp always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Servamp

SERVAMP, SERVAMP(サーヴァンプ)
Ocena 6.91
Status: Završen Studio: , Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Država: Vrsta: Anime Epizode: 12
Mahiru Širota čvrsto veruje da je jednostavnost najbolja, dok treba izbegavati problematične stvari. "Teško je ne raditi ništa i žaliti za tim kasnije" - a ova ideologija je navela petnaestogodišnjaka da pokupi mačora lutalicu na putu kući iz škole. Dok mačora naziva Kuro, malo zna da će ovaj slučajni susret izazvati izvanredne promene u njegovom svakodnevnom životu. Jednog dana, Mahiru se vraća kući, te pronalazi misterioznog mladića kojeg nikada ranije u životu nije video. Njegova kasnija panika rezultira nepozvanom gostu da se izloži sunčevoj svetlosti - i na Mahirin šok -mladić se pretvorio u Kuro-a. Kuro je otkrio da je jedan miroljubivi vampir, te obećava da će otići čim padne mrak. No, dolazi do raznih katastrofa, te Mahiru slučajno sklapa ugovor sa Kuro-om, tako ga samo uvlačeći u razne životne opasnosti pune krvožednih bića.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat