Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Sekaiichi Hatsukoi Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska October 31, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Sekaiichi Hatsukoi
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Sekaiichi Hatsukoi Epizoda 12, Watch Sekaiichi Hatsukoi Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Sekaiichi Hatsukoi always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Sekaiichi Hatsukoi

Sekai Ichi Hatsukoi - World's Greatest First Love, Sekai-ichi Hatsukoi, Sekai'ichi Hatsukoi, World's Greatest First Love, 世界一初恋 TV
Ocena 7.71
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Nakon što je morao da se nosi sa ljubomorom svojih saradnika zbog rada pod očevim imenom, ponosni književni urednik Ricu Onodera je odlučan da sredi stvari. Napušta posao u očevoj izdavačkoj kući i prelazi u Marukava Publishing. Ali umesto da bude stavljen u njihov književni odsek, Ricu radi kao početnik urednik mange u odeljenju za uređivanje "Emerald", timu koji radi po izuzetno skučenim rasporedima kako bi ispoštovao rokove. Tamo se Ricu upoznaje sa ozloglašenim glavnim urednikom Masamuneom Takanom, upornim čovekom koji teži rezultatima.

Komentari

  1. Kaca says:

    Kada cete da izbacite ostale epizode jer ovaj anime ima 26 epizoda.

  2. Filip says:

    Ne, ovaj anime ima dve sezone koje nisu povezane. Ukupno 26.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !