Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Seiken Tsukai no World Break Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska November 5, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Seiken Tsukai no World Break
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Seiken Tsukai no World Break Epizoda 10, Watch Seiken Tsukai no World Break Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Seiken Tsukai no World Break always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Seiken Tsukai no World Break

World Break: Aria of Curse for a Holy Swordsman, Seiken Tsukai no Kinshuu Eishou, Warubure, 聖剣使いの禁呪詠唱〈ワールドブレイク〉
Ocena 6.83
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Seiken Tsukai no Vorld Break odvija se na privatnoj akademiji Akane gde se studenti koji poseduju sećanja na svoje prethodne živote obučavaju da koriste veštinu predaka kako bi mogli da služe kao branioci od čudovišta, zvanih Metafizika, koja nasumično napadaju. Poznati kao spasioci, učenici su podeljeni u dve kategorije: kurogane koji su u stanju da koriste svoju pranu za pozivanje ofanzivnog oružja i kurome koji su u stanju da koriste magiju. Priča počinje šest meseci pre glavnog vrhunca serije tokom ceremonije otvaranja prvog dana školske godine. Nakon što se ceremonija završi, glavni lik, Moroha Haimura, upoznaje devojčicu po imenu Satsuki Ranjou koja otkriva da je bila Morohina mlađa sestra u prošlom životu gde je Moroha bio herojski princ sposoban da ubije čitave vojske svojim veštinama mača. . Ubrzo zatim upoznaje drugu devojku, Šizuno Urušibaru, koja na kraju otkriva da je i ona poznavala Morohu u potpuno drugačijem prošlom životu gde je on bio mračni gospodar sposoban da koristi destruktivnu magiju, ali ju je spasao od života u ropstvu. Mogu li oni čiji umovi žive i u sadašnjosti i u prošlosti zaista dostići svetlu budućnost? Zaronite u složeni svet Seiken Tsukai no Vorld Break da biste saznali!

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat