Nasumično

Seiken Gakuin no Makentsukai Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Oktobar 4, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Seiken Gakuin no Makentsukai (The Demon Sword Master of Excalibur Academy)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Seiken Gakuin no Makentsukai Epizoda 1, gledajte Seiken Gakuin no Makentsukai Epizoda 1. Seiken Gakuin no Makentsukai (The Demon Sword Master of Excalibur Academy) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Seiken Gakuin no Makentsukai (The Demon Sword Master of Excalibur Academy)

The Demon Sword Master of Excalibur Academy, Magic Sword Master of Holy Sword School, 聖剣学院の魔剣使い
Ocena 7.13
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Bitke za drevna kraljevstva nisu ništa u poređenju sa bitkama u učionici! Budivši se iz magične hibernacije posle hiljadu godina, Mračni gospodar Leonis iznenada se nalazi u telu desetogodišnjeg dečaka! Ubrzo upoznaje Riseliju, devojku koja se suočava sa Prazninama, stvorenjima koja su skoro istrebila čovečanstvo. Odlučan da otkrije misterije ove čudne nove ere, Leonis se upisuje u Ekskalibur akademiju, školu koja obučava učenike da se bore protiv ovih zagonetnih čudovišta. Mogu li Praznine imati neku vezu sa Leonisovom prošlošću?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano