Nasumično

Saihate no Paladin – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska Septembar 26, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Saihate no Paladin

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Saihate no Paladin – Epizoda 11, gledajte Saihate no Paladin – Epizoda 11. Saihate no Paladin Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Saihate no Paladin

Paladin of the End, Ultimate Paladin, The Faraway Paladin, 最果てのパラディン
Ocena 7.51
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 24

U gradu mrtvih, davno uništenom i udaljenom  od ljudske civilizacije, živi jedno ljudsko dete. Njegovo ime je Vil, i podižu ga tri besmrtnika: srčani skeletni ratnik, Blod; ljupka mumificirana sveštenica, Mari; i spektakularni čarobnjak, Gas. Njih troje ulivaju ljubav u dečaka i uče ga svemu što znaju.

Ali jednog dana, Vil počinje da se pita: "Ko sam ja?" Vill mora razotkriti misterije ove daleke zemlje mrtvog čoveka i otkriti tajnu prošlost nemrtvih. Mora naučiti ljubav i milost dobrih bogova, i netrpeljivost i ludilo loših. A kada sve to sazna, dečak će učiniti prvi korak na putu da postane Paladin.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano