Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Princess Connect! Re:Dive – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska June 17, 2021 · ? views · Postavio MayDone · Serije Princess Connect! Re:Dive
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Princess Connect! Re:Dive – Epizoda 11, Watch Princess Connect! Re:Dive – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Princess Connect! Re:Dive always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Princess Connect! Re:Dive

Priconne, プリンセスコネクト!Re:Dive
Ocena 7.06
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

Na kontinentu Astraea čovjek padne s neba, ne posjedujući nikakva sećanja osim svog imena Yuuki. Pronalazi ga vilenjakinja po imenu Kokkoro koja se predstavlja kao njegov vodič u svijetu koji će prijeći. Uz Kokkorovo vodstvo, Yuuki je u stanju naučiti kako ovaj svijet funkcionira, od borbe s čudovištima do rukovanja valutama. Kako bi zaradili novac za svoje putovanje, Yuuki i Kokkoro odluče otići do obližnjeg gildskog udruženja kako bi prihvatili jednostavnu potragu. U svojoj ekspediciji upoznaju Pecorine, pomalo proždrljivu, ali šarmantnu djevojku vještu u borbi. Sutradan upoznaju i Karyl, djevojku mačku specijaliziranu za magiju. Nakon nekog vremena između njih se stvori prijateljska i drugarska veza i njih četvero odluče stvoriti vlastiti gild. Nastavljajući svoje avanture, oni istražuju svijet, upoznaju nove ljude i možda će otkriti tajne iza Yuukijevih nestalih sećanja.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat