Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Prince of Tennis – Sezona 1 Epizoda 23

TV Sub Datum Izlaska March 31, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije The Prince of Tennis
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Prince of Tennis – Sezona 1 Epizoda 23, Watch Prince of Tennis – Sezona 1 Epizoda 23, don't forget to click on the like and share button. Anime The Prince of Tennis always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

The Prince of Tennis

The Prince of Tennis, テニスの王子様
Ocena 7.90
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2001 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 178

Svet tenisa je surov i izuzetno konkurentan. Brojne škole iz Japana bore se da odrede najbolje od najboljih.

Srednja škola Seishun Gakuen, poznatija kao Seigaku, jedan je od najistaknutijih takmičara u ovoj bici najboljih. Njihova postava postaje još jača iznenadnim dolaskom mladog čudesa sa Zapada, Rjoume Echizena, koji je odlučan da se dokaže i pobegne od visoke senke svog legendarnog oca. Ovaj fini dodatak zauvek menja tim.

Princ tenisa prati dirljivu i inspirativnu priču Rjume u potrazi da postane jedan od najboljih tenisera koje je zemlja ikada videla. Snažno se forsira kako bi jednog dana mogao da nadmaši ime svog oca i svoja lična očekivanja. Zajedno sa ostatkom Seigaku tima, Riouma se bori da ostvari svoje snove i saigrača.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !