Nasumično

Jesen 2001

Hellsing

Gonzo
13 epizode · TV Completed Hellsing [ヘルシング]
7.51

Hellsing, organizacija specijalizovana za bavljenje natprirodnim pretnjama, pozvana je da eliminiše vampira koji pretvara seljane Čedara u duhove. Da bi tome stala na kraj, vođa organizacije, Sir Integra Fairbrook Vingates Hellsing, šalje svoje najstrašnije bogatstvo: moćnog vampira poznatog kao Alucard. Naoružan samo jednom pištoljem, Alucard pravi pustoš na čudovištima koja muče Čedar. Međutim, mladog policajca, Seras Victoria, uhvati haos i usled toga postane smrtno ranjen. Sažalivši se nad devojkom, Alucard joj daje izbor: umreti kao čovek ili živeti dalje kao vampir. Seras prihvata njegovu ponudu i započinje novi život kao član Hellsinga. Iako je to bila njena odluka, Seras se bori sa činjenicom da više nije čovek. Ipak, ona mora uskoro da prihvati biće noći ako želi da preživi na prvim linijama borbe između ljudi i natprirodnog.

The Prince of Tennis

Trans Arts
178 epizode · TV Ongoing The Prince of Tennis, テニスの王子様
7.90

Svet tenisa je surov i izuzetno konkurentan. Brojne škole iz Japana bore se da odrede najbolje od najboljih.

Srednja škola Seishun Gakuen, poznatija kao Seigaku, jedan je od najistaknutijih takmičara u ovoj bici najboljih. Njihova postava postaje još jača iznenadnim dolaskom mladog čudesa sa Zapada, Rjoume Echizena, koji je odlučan da se dokaže i pobegne od visoke senke svog legendarnog oca. Ovaj fini dodatak zauvek menja tim.

Princ tenisa prati dirljivu i inspirativnu priču Rjume u potrazi da postane jedan od najboljih tenisera koje je zemlja ikada videla. Snažno se forsira kako bi jednog dana mogao da nadmaši ime svog oca i svoja lična očekivanja. Zajedno sa ostatkom Seigaku tima, Riouma se bori da ostvari svoje snove i saigrača.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano