Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Pokemon (2019) Epizoda 32

TV Sub Datum Izlaska June 11, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije Pokemon (2019)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Pokemon (2019) Epizoda 32, Watch Pokemon (2019) Epizoda 32, don't forget to click on the like and share button. Anime Pokemon (2019) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Pokemon (2019)

Ocena 7.20
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: Nov 17, 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Država: Vrsta: Anime
Novi početak dječaka po imenu Satoshi (Ash) koje želi postati Pokémon majstor zajedno sa svojim partnerom Pikachuom uz svog novog suputnika Goa. Zajedno kreću u avanturu kroz sve regije; od Kanto do nove Galar regije.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat