Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Peach Boy Riverside Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska September 11, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Peach Boy Riverside
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Peach Boy Riverside Epizoda 7, Watch Peach Boy Riverside Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Peach Boy Riverside always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Peach Boy Riverside

Peach Boy Riverside, ピーチボーイリバーサイド
Ocena 7.03
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: Jul 01, 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Saltorine Aldike, ili Sari, bistra je, vesela princeza koja želi da krene u avanturu jer joj je dosadio njen maleni zamak na selu. Jednog dana, gomila opakih demona poznata kao „Oni“ pokuca na njen prag, preteći životima svih u Kraljevstvu. Srećom, spasio ih je usamljeni putnik po imenu Kibitsu Mikoto koji ubija ova čudovišta misterioznim „breskvinim okom“. Šokirana opasnostima spoljnog sveta, Sari odlučuje da krene na sopstveno putovanje. Nije ni znala da će pokrenuti lanac događaja koji će doći da odrede sudbinu ovog magičnog sveta.

Komentari

  1. Tokisa says:

    Mislim da su epizode lose poredjane, molim da to popravite. U ovoj epizodi devojci sa dugom sivom kosom daju ime, a to ime je vec korisceno u prethodnim epizodama i ona se odazivala na isto. Takodje u prethodnoj epizodi casna sestra sebi otkine rog dok u ovoj epizodi to tek treba da se desi i cela prica oko nje je nejasna. Ima jos primera.

    1. Zer0Flamer says:

      Ne, epizode su savršeno dobro poređane, takav je prosto način pričanja priče

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !