Nasumično

Peach Boy Riverside Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska August 4, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Peach Boy Riverside
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Peach Boy Riverside Epizoda 4, Watch Peach Boy Riverside Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Peach Boy Riverside always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Peach Boy Riverside

Peach Boy Riverside, ピーチボーイリバーサイド
Ocena 7.03
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: Jul 01, 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Saltorine Aldike, ili Sari, bistra je, vesela princeza koja želi da krene u avanturu jer joj je dosadio njen maleni zamak na selu. Jednog dana, gomila opakih demona poznata kao „Oni“ pokuca na njen prag, preteći životima svih u Kraljevstvu. Srećom, spasio ih je usamljeni putnik po imenu Kibitsu Mikoto koji ubija ova čudovišta misterioznim „breskvinim okom“. Šokirana opasnostima spoljnog sveta, Sari odlučuje da krene na sopstveno putovanje. Nije ni znala da će pokrenuti lanac događaja koji će doći da odrede sudbinu ovog magičnog sveta.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat