Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Otona Joshi no Anime Time – Epizoda 1

Special Sub Datum Izlaska September 7, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Otona Joshi no Anime Time
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Otona Joshi no Anime Time – Epizoda 1, Watch Otona Joshi no Anime Time – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Otona Joshi no Anime Time always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

U ovoj priči, tridesettrogodišnja Noriko, poreklom iz Kanazave, odlučila je još odavno da ne prihvati za sebe samo jedan običan provincijski način života. Stoga je otišla na fakultet u Tokiju, sama se borila za svoj dinar, udala se za čoveka u jednoj elitnoj trgovačkoj firmi i dobila je dete. A baš sada se vratila kući nakon petogodišnjeg boravka u inostranstvu sa svojim četvorogodišnjim sinom i s mužem. Međutim, ona nakon povratka kući oseća veliku prazninu u svom srcu. Povrh svega toga, tu postoji i jedan čovek koji deli veliku tajnu zajedno s Noriko.

Otona Joshi no Anime Time

Kawamo wo Suberu Kaze, A Wind Skimming the River's Surface, Dokoka Dewanai Koko, Yuuge, Jinsei Best 10, 大人女子のアニメタイム
Ocena 7.39
Status: Završeno Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Specijal Epizode: 4
Anime serijal zasnovan na kratkim, nagrađenim pričama za žene. Svaka epizoda ima svoju posebnu priču.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !