Nasumično

Orient – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska January 8, 2022 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Orient
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Orient – Epizoda 1, Watch Orient – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Orient always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Orient

オリエント
Ocena 6.41
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime

Pre pet godina, Musaši je obećao svom prijatelju Kođirou Kanemakiju da će, kada odrastu, postati samuraji, formirati trupu i krenuti u misije ubijanja onija. Ali od tada su se stvari promenile. Pošto društvo sada hvali i obožava demone, samuraji se izbegavaju i pljuju.

Plašeći se da otkrije svoj san da postane samuraj, Musaši se uklapa u gradsku dogmu tako što postaje rudar dok u tajnosti vežba svoje mačevanje. U međuvremenu, uprkos tome što je direktan potomak samuraja, Kođiro odustaje od obećanja datog prijatelju. Međutim, nakon što je Musaši spasio od iskustva bliske smrti, njegova perspektiva se menja. Iako još uvek u sukobu, Kođiro kreće na putovanje sa Musašijem u nadi da će otkriti svoja prava osećanja.

Boreći se protiv svega i svačega, ovaj tim zaranja glavom u nepoznati svet ubijanja zveri, ne znajući šta im život sprema. Sada jašući gvozdene konje, petnaestogodišnji heroji planiraju da povrate ukaljanu reputaciju samuraja i pročiste svet od demona.

Komentari

  1. Milos Ridjicki says:

    Ovo je dobar anime jedva cekam Jos epizoda

  2. Mikirale says:

    Isto

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat