Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Ookami Shoujo to Kuro Ouji Epizoda 07

TV Sub Datum Izlaska September 27, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Ookami Shoujo to Kuro Ouji Epizoda 07, Watch Ookami Shoujo to Kuro Ouji Epizoda 07, don't forget to click on the like and share button. Anime Ookami Shoujo to Kuro Ouji always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Ookami Shoujo to Kuro Ouji

オオカミ少女と黒王子
Ocena 7.21
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: , Vrsta: Anime Epizode: 12
  Erika Shinohara lagala je o svojim romantičnim podvizima kako bi zaslužila poštovanje svojih novih prijatelja. Pa kad zatraže sliku svog "dečka", ona na brzinu pukne fotografiju zgodnog neznanca, kojeg njezini prijatelji prepoznaju kao popularnog i dobrodušnog Kyouya Sata-u. Zarobljena u vlastitoj mreži laži i očajnički pokušavajući izbjeći poniženje, Erika objašnjava svoju nevolju Kyouyi, nadajući se da će se on pretvarati da joj je dečko. Ali Kyouya nije anđeo kakav se čini: on je zapravo podli sadist koji prisiljava Eriku da postane njegov "pas" u zamjenu za čuvanje njezine tajne. S neraspoloženjem prihvaćajući njegov dogovor, Erika uskoro počinje nazirati stvarne Kyouye ispod više slojeva njegove vanjske osobe. Dok se zatekne da pada na njega, ne može se ne zapitati hoće li ikad osjećati isto prema njoj. Hoće li Kyouya napokon od Erike napraviti poštenu ženu ili joj je suđeno zauvijek biti "vukica"?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat