Nasumično

Proleće 2002

.hack//Sign

Bee Train
26 epizode · TV Completed .hack//SIGN
6.99

Mladi majstor valova, poznat samo pod pseudonimom Tsukasa, budi se u MMORPG-u zvanom Svijet, s laganom amnezijom. Ne zna što je prethodno radio prije nego što se probudio. U Svijetu, Grimizni vitezovi sumnjaju da je haker, jer je viđen u pratnji dotjeranog lika u obliku mačke. Ne mogavši se odjaviti iz igre, luta uokolo tražeći odgovore, izbjegavajući vitezove i druge igrače koje sretne putem.

Dok Tsukasa istražuje Svijet, naleti na čarobni predmet koji ima oblik “čuvara”, koji mu obećava zaštitu od svake štete. Subaru, vođa Grimiznih vitezova, zajedno s nekoliko drugih igrača koji su se upoznali s Tsukasom, krenuo je istražiti zašto se Tsukasa ne može odjaviti i pokušati doći do dna problema prije nego što mu izmakne kontroli.

Chobits

Madhouse
26 epizode · TV Completed ちょびっツ
7.44

Kad računari počnu ličiti na ljude, može li ljubav ostati ista?

Hideki Motosuwa je mladi seoski dječak koji marljivo uči da bi upisao koledž. Dolazeći iz lošeg porijekla, jedva može priuštiti troškove, a kamoli najnoviji hir: Persocomi, lični računari koji izgledaju potpuno poput ljudskih bića. Jedne večeri, šetajući kući, pronalazi napušteni Persocom. Nakon što ju je odvela kući i uspjela je aktivirati, čini se da je neispravna, jer može reći samo jednu riječ “Chii”, koja na kraju postaje njeno ime. Međutim, za razliku od ostalih Persocoma, Chii ne može preuzeti podatke na svoj tvrdi disk, pa je Hideki odlučuje podučavati je o svijetu na staromodan način, dok istovremeno uči za prijemne ispite na fakultetu.

Zajedno sa svojim prijateljima, Hideki pokušava razotkriti misterij Chiija, koji je možda “Chobit”, urbana legenda o specijalnim jedinicama koje imaju stvarne ljudske emocije i misli i ljubav prema svom vlasniku. Ali može li romansa procvjetati između Persocoma i čovjeka?

Družina Mjau Mjau (Tokyo Mew Mew)

Studio Pierrot
52 epizode · TV Completed Mew Mew Power, 東京ミュウミュウ
6.99

Jednog dana na njenom prvom sastanku trinaestogodišnja Zoi, postaje superherojina. Posle misterioznog zemljotresa dobija životinjski gen i postaje deo Mjau družine koja ima cilj da zaštiti svet od zlih vanzemaljaca.

Ookami Shoujo to Kuro Ouji

Madhouse, TYO Animations
12 epizode · TV Completed オオカミ少女と黒王子
7.21

 

Erika Shinohara lagala je o svojim romantičnim podvizima kako bi zaslužila poštovanje svojih novih prijatelja. Pa kad zatraže sliku svog “dečka”, ona na brzinu pukne fotografiju zgodnog neznanca, kojeg njezini prijatelji prepoznaju kao popularnog i dobrodušnog Kyouya Sata-u.

Zarobljena u vlastitoj mreži laži i očajnički pokušavajući izbjeći poniženje, Erika objašnjava svoju nevolju Kyouyi, nadajući se da će se on pretvarati da joj je dečko. Ali Kyouya nije anđeo kakav se čini: on je zapravo podli sadist koji prisiljava Eriku da postane njegov “pas” u zamjenu za čuvanje njezine tajne.

S neraspoloženjem prihvaćajući njegov dogovor, Erika uskoro počinje nazirati stvarne Kyouye ispod više slojeva njegove vanjske osobe. Dok se zatekne da pada na njega, ne može se ne zapitati hoće li ikad osjećati isto prema njoj. Hoće li Kyouya napokon od Erike napraviti poštenu ženu ili joj je suđeno zauvijek biti “vukica”?

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano