Nasumično

OneRoom – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska Januar 9, 2020 · ? views · Postavio Axent · Serije One Room

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite OneRoom – Epizoda 9, gledajte OneRoom – Epizoda 9. One Room Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Ponovno se spajate sa svojim prijateljem iz djetinjstva Mokom u Tokiju i oboje naporno radite na ostvarenju svojih snova, unatoč surovoj stvarnosti s kojom se oboje morate suočiti. Unatoč tome što ste oboje obično sami, vas dvoje se počnete malo zbližavati i stvari postaju malo toplije. Ovo je priča o tebi i Moki jedne jeseni.

One Room

One Room
Ocena 5.59
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 4 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 36
Upravo se uselila u novu stambenu zgradu, Yui Hanasaka uobičajeno posjećuje pozdrave svog susjeda. Kad sazna da je on viši razred na sveučilištu koje želi pohađati, traži njegovu pomoć da položi svoje prijemne ispite. U međuvremenu Natsuki Momohara odluči posjetiti starijeg brata koji živi sam u stanu u Tokiju. Na drugim mjestima, ambiciozna pjevačica Moka Aoshima okuplja se sa svojim prijateljem iz djetinjstva, koji je nadareni romanopisac. Tri priče, iako naizgled nepovezane, sadrže istu bit: žice sudbine povezati će one koji dijele istu sudbinu, a ne treba gledati dalje od jedne apartmanske sobe.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano