Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Nurarihyon no Mago – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska July 19, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Nurarihyon no Mago
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Nurarihyon no Mago – Epizoda 2, Watch Nurarihyon no Mago – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Nurarihyon no Mago always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Nurarihyon no Mago

Nura: Rise of the Yokai Clan, The Grandson of Nurarihyon, Grandchild of Nurarihyon, ぬらりひょんの孫
Ocena 7.64
Status: U Toku Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24

Navodno je duh koji je stajao na čelu noćne parade stotinu demona bio Vrhovni Zapovednik svih čudovišta I gospodar Pandemonijuma, Nurarihjon. Mladi Rikuo potiče iz krvne loze Nurarihjona, i jednom je četvrtinom demon. Uprkos tome što ima sposobnost da komunicira i zapoveda demonima, on ne namerava da nasledi poziciju svog dede, poziciju vođe Nura Klana, već odlučuje da živi normalnim ljudskim životom. Međutim, zajedno sa svojom porodicom i pomoćnicima koji samo čekaju da prihvati nasledstvo, njegov alter-ego “Noćni Rikuo” odlučan je da postane sledeći vođa. Može li se mladi dečak boriti sa svojom sudbinom vođenja noćne parade?

Komentari

  1. Black Fox says:

    Boringlife hoces li prevesti sve epizode

  2. kimi says:

    top anime, samo da se prevedu sve ep i bit ce topppp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat