Nasumično

Nomad: Megalo Box 2 Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska September 20, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Nomad: Megalo Box 2
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Nomad: Megalo Box 2 Epizoda 13, Watch Nomad: Megalo Box 2 Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Nomad: Megalo Box 2 always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Nomad: Megalo Box 2

NOMAD メガロボクス2
Ocena 8.22
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13
Na kraju je „Razoružani“ Džo vladao kao prvak Megalonije, prvog ikada megalobok turnira. Navijači svuda bili su očarani meteorološkim usponom Joea koji je iz najdubljeg podzemnog prstena iznikao na vrh za samo tri meseca i bez upotrebe opreme. Sedam godina kasnije, „Razoružani“ Džo se ponovo borio u podzemnim mečevima. Ukrašen ožiljcima i još jednom obučen u opremu, ali sada poznat samo kao Nomad ...

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat