Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Nisekoi Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska February 21, 2021 · ? views · Postavio Dimić · Serije Nisekoi
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Nisekoi Epizoda 8, Watch Nisekoi Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Nisekoi always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Nisekoi

Nisekoi: False Love, Nisekoi, ニセコイ
Ocena 7.65
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 20
Raku Ichijou, student prve godine srednje škole Boniari, jedini je naslednik zastrašujuće porodice jakuza. Pre deset godina, Raku je obećao svom prijatelju iz detinjstva. Sada mu ostaje samo privezak sa bravom, koji se otključava samo ključem koji je devojčica ponela sa sobom kad su se rastali. Sada, godinama kasnije, Raku je izrastao u tipičnog tinejdžera i sve što želi je da ostane što manje nezanimljiv u svojoj iakuza pozadini dok školske dane provodi zajedno sa srednjoškolskom simpatijom Kosaki Onoderom. Međutim, kada američka banda pčelinje košnice napadne travnjak njegove porodice, Rakuovi idilični romantični snovi šalju se na bacanje dok ga uvlače u frustrirajući sukob: Raku treba da se pretvara da je u romantičnoj vezi sa Chitoge Kirisaki, prelepom ćerkom šef pčelinje košnice, kako bi se smanjilo trenje između dve grupe. Na nesreću, stvarnost ne može biti dalje od ove silne laži - Raku i Chitoge na prvi pogled padaju u mržnju, jer je devojka uverena da je patetičan gurač, a u Rakuovim očima Chitoge je otprilike jednako privlačan kao divlja gorila. Nisekoi prati dnevne ludorije ovog neusklađenog para koji je primoran da se slaže radi održavanja mira u gradu. Sa mnogo više devojaka koje mu iskaču iz života, sve nekako povezane sa Rakuovom prošlošću, njegova potraga za devojkom koja drži njegovo srce i njegovo obećanje vodi ga u neočekivanijim pravcima nego što očekuje.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat