Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

NIGHT HEAD 2041 Epzoda 9

TV Sub Datum Izlaska October 13, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Night Head 2041
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download NIGHT HEAD 2041 Epzoda 9, Watch NIGHT HEAD 2041 Epzoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Night Head 2041 always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Night Head 2041

NIGHT HEAD 2041
Ocena 6.51
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: Jul 14, 2021 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime
Priča prati braću Kirihara koja su od malih nogu bila zatvorena u sigurnom naučnom objektu zbog svojih natprirodnih moći, izbegavši nakon barijere koja im je sprečavala kvarove. Priča takođe prati braću Kuroki koja pokušavaju da progone braću Kirihara.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat