Nasumično

NieR:Automata Ver1.1a Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska Mart 26, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije NieR:Automata Ver1.1a

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite NieR:Automata Ver1.1a Epizoda 8, gledajte NieR:Automata Ver1.1a Epizoda 8. NieR:Automata Ver1.1a Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

NieR:Automata Ver1.1a

NieR:Automata Ver1.1a
Ocena 7.54
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 24
Daleka budućnost, 5012. Iznenadna zračna invazija Zemlje od strane <Izvanzemaljaca> i njihovih kreacija <Strojnih oblika života> dovela je čovječanstvo do ruba izumiranja. Broj preživjelih ljudi koji su našli utočište na Mjesecu kako bi organizirali protunapad pomoću <android> vojnika kako bi ponovno zauzeli Zemlju. Međutim, rat dolazi do mrtve točke jer se <Strojni oblici života> nastavljaju beskonačno množiti. Zauzvrat, čovječanstvo raspoređuje novu jedinicu androidnih vojnika kao ultimativno oružje: <YoRHa>. Nedavno poslani na Zemlju <2B> pridružuje se <9S>, analitičar koji je trenutno ondje stacioniran, gdje usred svoje misije nailaze na bezbroj misterioznih fenomena... Ovo je priča o ovim beživotnim <androidima> i njihovoj beskrajnoj borbi za dobrobit čovječanstva. Opis: Anime Overdose

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano