Nasumično

NieR:Automata Ver1.1a Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska Jul 6, 2024 · ? views · Postavio Aknyzor · Serije NieR:Automata Ver1.1a

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite NieR:Automata Ver1.1a Epizoda 13, gledajte NieR:Automata Ver1.1a Epizoda 13. NieR:Automata Ver1.1a Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Posetite naše prijatelje Anime Overdose!

NieR:Automata Ver1.1a

NieR:Automata Ver1.1a
Ocena 7.54
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 12
Daleka budućnost, 5012. Iznenadna zračna invazija Zemlje od strane <Izvanzemaljaca> i njihovih kreacija <Strojnih oblika života> dovela je čovječanstvo do ruba izumiranja. Broj preživjelih ljudi koji su našli utočište na Mjesecu kako bi organizirali protunapad pomoću <android> vojnika kako bi ponovno zauzeli Zemlju. Međutim, rat dolazi do mrtve točke jer se <Strojni oblici života> nastavljaju beskonačno množiti. Zauzvrat, čovječanstvo raspoređuje novu jedinicu androidnih vojnika kao ultimativno oružje: <YoRHa>. Nedavno poslani na Zemlju <2B> pridružuje se <9S>, analitičar koji je trenutno ondje stacioniran, gdje usred svoje misije nailaze na bezbroj misterioznih fenomena... Ovo je priča o ovim beživotnim <androidima> i njihovoj beskrajnoj borbi za dobrobit čovječanstva. Opis: Anime Overdose

Komentari

  1. TENSHI says:

    Hoce biti jos epizoda?

    1. Aknyzor says:

      Hoće.

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano