Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Naruto Shippuden – Epizoda 29-30

TV Sub Datum Izlaska September 13, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Naruto: Shippuden
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Naruto Shippuden – Epizoda 29-30, Watch Naruto Shippuden – Epizoda 29-30, don't forget to click on the like and share button. Anime Naruto: Shippuden always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Naruto: Shippuden

Naruto: Shippuden, Naruto Hurricane Chronicles, ナルト- 疾風伝
Ocena 8.17
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 500
Prošle su dve i po godine otkako je Naruto Uzumaki napustio Konohagakure, selo Skrivenog lišća, radi intenzivnog treninga nakon događaja koji su podstakli njegovu želju da bude jači. Sada se Akatsuki, misteriozna organizacija elitnih luđačkih nindža, približava njihovom velikom planu koji može ugroziti bezbednost čitavog sveta šinobija. Iako je Naruto stariji i na vidiku se naziru zlokobni događaji, on se malo promenio u ličnosti - i dalje nesretni i detinjasti - mada je sada daleko samouvereniji i poseduje još veću odlučnost da zaštiti svoje prijatelje i dom. Ma šta bilo, Naruto će nastaviti borbu za ono što mu je važno, čak i na štetu sopstvenog tela, u nastavku sage o dečaku koji želi da postane Hokage.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat