Nasumično

Zima 2007

Deltora Quest

OLM
65 epizode · TV Completed デルトラクエスト
7.05

Davno je kovač Adin iskovao pojas od sedam moćnih dragulja, po jedan iz svakog od sedam plemena Deltora. Posedujući neuporedivu moć pojasa, odbio je pokušaj Gospoda senki da sruši kraljevstvo. Adin je krunisan za kralja Deltore, ali nikada nije zaboravio da je neprijatelj ostao nepobeđen. Vekovima kasnije, sećanje na Gospodara senki postalo je izbledelo i gotovo zaboravljeno, a narod Deltore svoju monarhiju vidi odvojenom i nebrižljivom. Na njihovo veliko zaprepaštenje, Gospod senki ponovo udara, prekidajući pojas Deltore rasipajući sedam dragulja po kontinentu. Jarred, blizak prijatelj mladog kralja Endona, pomaže njemu i njegovoj ženi u bekstvu iz zamka dok je Gospod senki preuzima, i oni se razilaze da se sakriju. Lord senki sada vlada Deltorom i prolaze mnoge godine pod njegovom tiranskom vlašću. Međutim, tračak nade postoji u Jarredovom sinu Liefu, kojeg je s ljubavlju odgajao i obučavao da pronađe rasute drago kamenje i ponovo sastavi Deltorski pojas. Zajedno sa svojim saputnicima Bardom i Jasminom, Lief se mora suočiti s vragolastim neprijateljima i opasnim zverima da bi zbacio Gospodara senki i vratio mir Deltori.

Naruto: Shippuden

Studio Pierrot
500 epizode · TV Completed Naruto: Shippuden, Naruto Hurricane Chronicles, ナルト- 疾風伝
8.17

Prošle su dve i po godine otkako je Naruto Uzumaki napustio Konohagakure, selo Skrivenog lišća, radi intenzivnog treninga nakon događaja koji su podstakli njegovu želju da bude jači. Sada se Akatsuki, misteriozna organizacija elitnih luđačkih nindža, približava njihovom velikom planu koji može ugroziti bezbednost čitavog sveta šinobija.

Iako je Naruto stariji i na vidiku se naziru zlokobni događaji, on se malo promenio u ličnosti – i dalje nesretni i detinjasti – mada je sada daleko samouvereniji i poseduje još veću odlučnost da zaštiti svoje prijatelje i dom. Ma šta bilo, Naruto će nastaviti borbu za ono što mu je važno, čak i na štetu sopstvenog tela, u nastavku sage o dečaku koji želi da postane Hokage.

Nodame Cantabile

J.C.Staff
45 epizode · TV Completed のだめカンタービレ
8.33

Shinichi Chiaki je prvoklasni muzičar čiji je san svirati među elitama u Evropi. Dolazeći iz ugledne porodice, zloglasni je perfekcionist – ne samo da je vrlo kritičan prema sebi, već i prema drugima. Jedino što Shinichija sprečava da ode u Evropu je njegov strah od letenja. Kao rezultat, zasnovan je na Japanu.

Tokom svoje četvrte godine na vrhunskom muzičkom univerzitetu u Japanu, Shinichi slučajno upoznaje Megumi Noda ili, kako sebe naziva, Nodame. Izgleda da je naizgled neuredna djevojka bez životnog pravca. Međutim, kad Shinichi prvi put čuje kako Nodame svira klavir, on se zgraža nad vrstom muzike koju ona stvara. Ipak, Shinichi je s užasom otkrio da je Nodame njegova susjeda, i još gore, ona se na kraju zaljubi u njega.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano