Nasumično

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom Sezona 2 Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 29, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! (Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta…)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom Sezona 2 Epizoda 12, Watch My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom Sezona 2 Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! (Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta…) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! (Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta…)

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!, Hamefura, I Reincarnated into an Otome Game as a Villainess With Only Destruction Flags…, Destruction Flag Otome, 乙女ゲームの破滅フラグしかない悪役令嬢に転生してしまった…
Ocena 7.50
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Većina ljudi bi radije bila protagonista sveta punog avantura, bilo u igri ili u drugom svetu. Ali, nažalost, određena devojka nije te sreće. Vrativši sećanja na svoj prošli život, shvata da se ponovo rodila u svetu ljubitelja sreće - jednoj od igara koje je igrala. Nažalost, lik u koji se reinkarnirala - Katarina Claes - glavni je antagonist igre, koji se suočava sa potpunom propašću u svakom kraju. Koristeći svoje veliko znanje o igri, ona preuzima na sebe da pobegne iz lanaca ove proklete sudbine. Međutim, to neće biti lak poduhvat, pogotovo jer mora biti oprezna da ne istakne zastave smrti koje bi mogle ubrzati predstojeću propast koju pokušava izbjeći. Čak i tako, da napravi promenu koja će uticati na živote svih oko nje, ona nastoji - ne kao heroina - već kao zlobnost.  

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat