Nasumično

My Little Monster Epizoda 07

TV Sub Datum Izlaska Novembar 17, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije My Little Monster

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite My Little Monster Epizoda 07, gledajte My Little Monster Epizoda 07. My Little Monster Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

My Little Monster

となりの怪物くん
Ocena 7.57
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 13
  Shizuku Mizutani je apatična prema kolegama iz razreda, brine samo o svojim ocjenama. Međutim, njezin hladan pogled na život počinje se mijenjati kad upozna Haru Yoshidu, nasilnog stvaratelja problema koji je prestao pohađati nastavu nakon što se potukao početkom školske godine. Ipak se ne razlikuje puno od nje - i on malo razumije ljudsku prirodu i nema prijatelja. Na veliko iznenađenje Shizukua, on proglašava da će mu ona biti prijateljica i odmah priznaje svoje osjećaje prema njoj kad je upozna. Zbog nedostatka prijatelja i socijalne interakcije, Shizuku teško razumije njezinu vezu s Haruom. Ali polako njihovo prijateljstvo počinje napredovati i ona otkriva da Haru ima više od nasilja. Počinje razvijati osjećaje prema njemu, ali nije sigurna kakve osjećaje proživljava. Zajedno Shizuku i Haru istražuju pravu prirodu svoje veze i osjećaja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano