Nasumično

My Dress-Up Darling – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska January 9, 2022 · ? views · Postavio boringLifee · Serije My Dress-Up Darling
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download My Dress-Up Darling – Epizoda 1, Watch My Dress-Up Darling – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime My Dress-Up Darling always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

My Dress-Up Darling

その着せ替え人形は恋をする
Ocena 8.40
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime
Traumatizovan incidentom iz detinjstva u kojem je njegova prijateljica pokazala mržnju prema tradicionalnim lutkama, Vakana Gođo provodi svoje dane potpuno sam i pronalazi utehu u prostoriji za šivenje u njegovoj srednjoj školi. Za Vakanu, ljudi kao prelepa Marin Kitagava, devojka u modi koja ima mnoštvo prijatelja, su kao vanzemaljci sa drugog sveta. Ali kada vedra Marin—ona koja se nikada ne stidi— zatekne Vakanu kako šije jednog dana posle škole, ona pokušava da njenog tihog školskog druga zainteresuje za njen hobi: kosplejing! Hoće li Vakanino ranjeno srce moći da izdrži invaziju ovog seksi vanzemaljca?

Komentari

 1. Veldora says:

  Ovo je super hahaha

 2. Milan says:

  Kad će da bude 2 epizoda pošto je već izašla još juče.

  1. boringLifee says:

   Prevodilac juče nije stigao da prevede epizodu. Izaći će najverovatnije sutra, a najkasnije prekosutra.

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat