Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska May 10, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Moriarty the Patriot
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 6, Watch Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Moriarty the Patriot always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Moriarty the Patriot

憂国のモリアーティ
Ocena 8.15
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24

Tokom kasnog 19. veka, Velika Britanija je postala najveće carstvo koje je svet ikada poznavao. Skrivena u svom uspehu, kruta ekonomska hijerarhija nacije diktira vrednost nečijeg života isključivo po statusu i bogatstvu. Ne iznenađuje, sistem favorizuje aristokratiju na vrhu i onemogućava radničku klasu da se popne u redove.

Villiam James Moriarti, drugi sin domaćinstva Moriarti, živi kao redovni plemić, istovremeno je i savetnik običnog puka da im pruži ruku i reši njihove probleme. Međutim, duboko u njemu leži želja da se uništi trenutnu strukturu koja dominira britanskim društvom i onime koji od toga imaju koristi.

Zajedno sa njegovom braćom Albertom i Luisom, trio će učiniti sve što je potrebno da promeni prljavi svet u kojem žive - čak i ako se mora proliti krv.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat