Nasumično

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Septembar 12, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans Epizoda 5, gledajte Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans Epizoda 5. Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans, G-Tekketsu, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ
Ocena 8.04
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 50
Više od tri stotine godina prošlo je od katastrofalnog rata, velikog sukoba između Zemlje i njenih kolonija u svemiru. Sada Zemljom vladaju četiri ekonomska bloka, a vojna organizacija Gjalarhorn je odgovorna za očuvanje mira. Mars, s druge strane, u velikoj meri zavisi od Zemljine ekonomije. Užasnuti užasnim životnim uslovima u kojima stanovnici Marsa moraju da podnesu, Kudelija Aina Barnstajn, mlada aristokratkinja iz autonomne regije Krise, uključuje se u pokret za nezavisnost Crvene planete. Ona angažuje usluge lokalne kompanije, Krise Straža (CGS), da je isprati na put do Zemlje, kako bi pregovarala o boljim ekonomskim usloviima. Treća vojna divizija – koju čine Mikazuki Augus, Orga Icuka i mnoga druga deca – vojnici – izabrana je da je zaštiti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano