Nasumično

Majo no Tabitabi Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska January 4, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Majo no Tabitabi
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Majo no Tabitabi Epizoda 8, Watch Majo no Tabitabi Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Majo no Tabitabi always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Majo no Tabitabi

魔女の旅々
Ocena 7.60
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Od detinjstva, Elaina je uvek bila fascinirana pričama napisanim u njenoj omiljenoj knjizi, posebno onima o Nike, poznatoj veštici koja je imala brojna sjajna putovanja širom sveta. Želeći da i sama iskusi strahopoštovanje prema avanturi, Elaina nastoji da postane veštica i uprkos brojnim iskušenjima koja joj se nađu na kraju, uspeva. Sada punopravna veštica, Elaina konačno kreće na svoje dugo očekivano putovanje, na kojem usput upoznaje mnoge ljude učeći njihove razne priče. Kroz sve ovo, ona u potpunosti istražuje svet - doživljavajući i njegove svetle i tamne strane - započinjući svoju legendarnu priču.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat