Nasumično

Mahotsukai no Yome – Sezona 1 Epizoda 17

TV Sub Datum Izlaska April 4, 2023 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Mahoutsukai no Yome (The Ancient Magus’ Bride)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Mahotsukai no Yome – Sezona 1 Epizoda 17, gledajte Mahotsukai no Yome – Sezona 1 Epizoda 17. Mahoutsukai no Yome (The Ancient Magus’ Bride) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Mahoutsukai no Yome (The Ancient Magus’ Bride)

The Ancient Magus' Bride, The Magician's Bride, Mahoyome, 魔法使いの嫁
Ocena 8.06
Status: Completed Studio: , Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV
Čise Hitori bila je dete koje niko nije želeo. Uz majku koja joj je rekla kako nikada nije trebalo da je rodi, i idući od jednog staratelja do drugog, mlada devojčica odrasla je u beznadežnu i emocionalno osakaćenu osobu. Kako je očajno tragala za nekim ko bi je želeo, odlučila je da samu sebe proda u belo roblje, te tako završila kupljena od strane misterioznog bića s lobanjom umesto glave. To biće je Čise odvelo svojoj kući, u Englesku, i upoznalo je sa svetom pričajućih životinja, zmajeva, vila i sličnog, rekavši joj kako će ona postati njegov učenik... i nevesta!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano