Nasumično

Leto 2017

Aho Girl

Diomedea
12 epizode · TV Completed アホガール
6.98

Ioshiko Hanabatake je idiot van svih verovanja. Nekako uspevajući da dosledno postigne nule na svim njenim testovima i pojedena apsurdnom opsesijom bananama, njeni besmisleni postupci doveli su do toga da je čak i njena majka izgubila svaku nadu. Samo jedna osoba je na visini zadatka da kontroliše njeno ludilo: prijatelj iz detinjstva Akuru “A-kun” Akutsu. Iako se žali na smešno ponašanje koje mora da podnese, studiozni, ali zastrašujući A-kun je uvek spreman da zaustavi svaku glupost sa kojom se Ioshiko suoči, bez imalo sumnje u korišćenju fizičke sile. Na nesreću, bez obzira na to koliko puta pokušava da joj ubaci malo smisla, devojka se odbije pravo do svojih uobičajenih smicalica, čak i uvlačeći neke druge ekscentrike u vožnju. Pokušajte što je više moguće da zauzda njene gluposti, svaki trenutak je nepredvidiv sa Ioshiko i njenim dubokim idiotizmom na slobodi.

Anime Hitorijime My Hero

Encourage Films
12 epizode · TV Completed ひとりじめマイヒーロー
7.45

Masahiro Setagawa je beznadna tinejdžerica koju nasilnici iz susjedstva često koriste kao dječaka. Bez obrane, Masahiro zna da ga niko nikada neće spasiti. Međutim, njegov se život drastično mijenja kada upozna Kousukea Ooshibu, čovjeka poznatog kao “Ubica medvjeda”, koji ruši susjedske bande.

Godinu dana kasnije, Masahiro i njegov bivši prijatelj, Kensuke Ooshiba, pohađaju srednju školu, da bi otkrili da je Kousuke njihov profesor matematike. Dok se njih troje zbližavaju, Masahiro počinje na Kousukea gledati kao na svog “heroja”, a Kousuke razvija napornu želju da zaštiti Masahira. Međutim, njihov se normalan život okreće kad se Kensukeova prijateljica iz djetinjstva, Asaya Hasekura, vrati, videći Kensukea više nego samo prijatelja, na njegovo iznenađenje. Hoće li tri dječaka moći živjeti redovnim srednjoškolskim životom? Ili će ih zabranjena ljubav zauvijek razdvajati?

Classroom of the Elite

Lerche
25 epizode · Hiatus ようこそ実力至上主義の教室へ
7.86

Naizgled je viša srednja škola Koudo Ikusei utopija. Studenti uživaju neuporedivu količinu slobode, a ona je visoko rangirana u Japanu. Međutim, stvarnost je manje od idealne. Četiri klase, od A do D, rangirane su prema zaslugama, a samo najviše klase imaju povoljan tretman.

Kiiotaka Aianokouji je učenica razreda D, gde škola odlaže najgore. Tamo upoznaje nedruštvenu Suzune Horikitu, koja veruje da je greškom smeštena u klasu D i želi se popeti sve do klase A, i naizgled prijateljskog klasnog idola Kikiou Kušidu, čiji je cilj da stekne što više prijatelja.

Iako je članstvo u razredu trajno, rangiranje u razredima nije; učenici nižih razreda mogu se popeti na rang listi ako postignu bolji rezultat od onih u najvišim. Pored toga, u klasi D ne postoje prepreke koje metode se mogu koristiti za napredovanje. Da li u ovoj osnovnoj školi mogu prevazići šanse i doći do vrha?

Clean Freak! Aoyama-kun

Studio Hibari
12 epizode · TV Completed 潔癖男子!青山くん
7.00

Šarmantan je, cool, atletski raspoložen, dobar kuhar, ali što je još važnije, čisti je nakaz. Aoyamu svi idoliziraju i poštuju, ali mogu mu se diviti samo izdaleka zbog njegove mizofobije. Unatoč tome, on igra nogomet – prilično prljav sport!

Kao razigravač nogometnog kluba srednje škole Fujimi, Aoyama pod svaku cijenu izbjegava fizički kontakt i čisto dribla prema pobjedi. Međutim, put do Državljana neće biti lak za Fujimijev autsajderski tim. No, uz napadača Kaorua Zaizena, Aoyama će pokazati svima da čak i kao čisti nakaz postoje stvari zbog kojih je spreman prljati.

Fate/Apocrypha

A-1 Pictures
25 epizode · TV Completed Fate/Apocrypha
7.16

Sveti gral je moćna, drevna relikvija sposobna da ispuni svaku želju posmatrača. Da bi stekli ovu moć, razni magovi poznati kao „gospodari“ prizivaju legendarne Herojske duhove, pozvane „sluge“, da se bore za njih u destruktivnoj kraljevskoj bitci – ratu Svetog grala. Samo poslednji par gospodar-sluga koji stoji može da zatraži Gral za sebe. Ipak, treći rat se završio neuspešno, pošto je Gral misteriozno nestao nakon sukoba. Mnogo godina kasnije, magijski klan Iggdmillennia objavljuje da poseduje Sveti gral i namerava da napusti Mageovo udruženje. Kao odgovor, Udruženje šalje 50 elitnih magova da preuzmu Gral; međutim, sve do jednog nepoznati sluga ubija. Usamljeni preživeli se koristi kao glasnik da prenese Udruzi objavu rata Iggdmillennia. Kako su u sukobu upletene samo dve strane, rat Svetog grala poprima neobičan oblik. Iggdmillennia i Udruženje Mage rasporediće po sedam parova gospodara-sluge, a strana koja prvo izgubi sve borce izgubiće taj artefakt. Dok 14 gospodara prizivaju svoje sluge i okupljaju se na bojnom polju, magični svet drhti u očekivanju porasta Velikog rata sa Svetim gralom.

Gamers!

Pine Jam
12 epizode · TV Completed ゲーマーズ!
6.97

Keita Amano tipičan je srednjoškolski igrač koji živi prosječan studentski život. Jednog dana, međutim, ima neočekivani sastanak s najslađom djevojčicom u školi zbog koje poželi da netragom nestane!

Ova djevojka, Karen Tendou, uzorna je učenica koja je proglašena idolom škole. Otkriva da je Amano igrač, a ovo novootkriveno znanje u njoj podstiče strasnu želju da ga zaposli u klub za igre. Nakon posjeta klubu, Amano je snažno svjestan strane u igranju na divlje načine od one koju tako voli.

Tendouovo zanimanje za Amana počinje potresati nekadašnji život bez ikakvih događaja, ispunjavajući ga spontanošću, nespretnošću i malo haosa. Kao rezultat toga, svaki dan postaje komična bitka za Amanov razum dok se pokušava prilagoditi tim divljim, neočekivanim promjenama.

Kakegurui

MAPPA
12 epizode · TV Completed 賭ケグルイ
7.47

Za razliku od mnogih škola, pohađanje privatne akademije Hjakkaou priprema učenike za njihovo vreme u stvarnom svetu. Budući da su mnogi studenti deca najbogatijih ljudi na svetu, akademija ima svoje hirove koji je odvajaju od svih ostalih. Danju je to normalna škola koja svoje učenike obrazuje iz istorije, jezika i slično. Ali noću se pretvara u jazbinu za kockanje, obrazujući ih u umetnosti bavljenja novcem i manipulisanja ljudima. Novac je moć; oni koji izađu na vrh u igrama stoje na vrhu škole.

Jumeko Džabami, naizgled naivna i lepa studentkinja, spremna je da se okuša u posebnom programu Hjakkaou-a. Za razliku od ostalih, ona ne igra na pobedu, ali zbog uzbuđenja od kockanja, a njen granični suludi način kockanja možda samo donese previše novih karata na sto.

Made in Abyss

Kinema Citrus
13 epizode · TV Completed メイドインアビス
8.77

Ponor – razjapljen bezdan koji se proteže dole u ​​dubine zemlje, ispunjen misterioznim stvorenjima i relikvijama iz davnog vremena. Kako je to nastalo? Šta leži na dnu? Bezbroj hrabrih pojedinaca, poznatih kao Ronioci, pokušali su da reše ove misterije Bezdana, neustrašivo silazeći u njegova najcrnja područja. Najbolje i najhrabrije od ronilaca, Bele zvižduke, oni koji ostaju na površini pozdravljaju kao legende.

Riko, ćerka nestale Bele zviždaljke Lize Annihilator, teži da postane poput svoje majke i istraži najudaljenije krajeve ponora. Međutim, samo novajlija Red Vhistle, njoj je dozvoljeno samo da luta njenim gornjim slojem. Uprkos tome, Riko ima slučajan susret sa misterioznim robotom sa izgledom običnog mladog dečaka. Došla je da ga imenuje Reg, a on se ne seća događaja koji su prethodili njegovom otkriću. Sigurni da tehnologija za stvaranje Rega mora dolaziti iz dubokog ponora, njih dvoje odlučuju da krenu u provaliju kako bi oporavili njegova sećanja i sopstvenim očima videli dno velike jame. Međutim, oni ne znaju za surovu stvarnost koja je istinsko postojanje Bezdana.

Mahoutsukai no Yome (The Ancient Magus’ Bride)

Studio Kafka, Wit Studio
? epizode · TV Ongoing The Ancient Magus' Bride, The Magician's Bride, Mahoyome, 魔法使いの嫁
8.06

Čise Hitori bila je dete koje niko nije želeo. Uz majku koja joj je rekla kako nikada nije trebalo da je rodi, i idući od jednog staratelja do drugog, mlada devojčica odrasla je u beznadežnu i emocionalno osakaćenu osobu. Kako je očajno tragala za nekim ko bi je želeo, odlučila je da samu sebe proda u belo roblje, te tako završila kupljena od strane misterioznog bića s lobanjom umesto glave. To biće je Čise odvelo svojoj kući, u Englesku, i upoznalo je sa svetom pričajućih životinja, zmajeva, vila i sličnog, rekavši joj kako će ona postati njegov učenik… i nevesta!

Tsurezure Children

Studio Gokumi
12 epizode · TV Completed 徒然チルドレン
7.71

Mladačka ljubav – uzima brojne jedinstvene i fascinantne forme koje cvetaju kako deca počinju da sazrevaju u odrasle. Od nemogućnosti da se ispovedi do neznanja kako zapravo oseća prava ljubav, mogu se pojaviti razne prepreke kada prvi put saznate o romantičnoj privlačnosti. Ali ispod svega toga, mlada ljubav je nešto zaista lepo za gledati, što dovodi do potpuno novih iskustava za one mlade i zaljubljene.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano