Nasumično

Koroshi Ai Epizoda 1

Serijal Sub Datum Izlaska Januar 14, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Koroshi Ai

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Koroshi Ai Epizoda 1, gledajte Koroshi Ai Epizoda 1. Koroshi Ai Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Koroshi Ai

Love of Kill, 殺し愛
Ocena 7.16
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Epizode: 12
Tihi i stoički Chateau Dankvorth je lovac na glave. Njena meta: Son Riang-ha, ozloglašeni ubica poznat po tome što je ubio 18 zvaničnika visoke klase u jednoj noći. Do danas, njegova ubistva ostaju brza, efikasna i krvava. Međutim, nakon što je Son Riang-ha savladao Šatoa u njihovom prvom susretu, on otkriva svoje namere: i on je za njom, ciljajući na njeno srce. Pokušaji sina Riang-ha da joj uhvati pogled su, u najmanju ruku, jedinstveni. On joj nudi poklone u obliku njenih trenutnih meta, vezanih i izlupanih, i učiniće sve da provedu više vremena zajedno. Šato nevoljno pristaje na ovaj čin i tako počinje ljubavna igra mačke i miša između dvoje ubica.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano