Nasumično

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska Decembar 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Our Last Crusade or the Rise of a New World

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 9, gledajte Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 9. Our Last Crusade or the Rise of a New World Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Tokom bitke sa Salindžerom, Iska je Rinu obećala da ako on pobedi Salingera, neće zaustaviti njega i njegove prijatelje dok ne pređu granicu. U međuvremenu, u palati, Schvartz izveštava Sisbell Lou Nebulis IKS o situaciji u Oluluganu. Povratak u Ollelugan, Rin pomaže Iski, dok se Alice nakratko suočava sa Nameless. Alice se tada pojavljuje na lokaciji Iske i Rina, što omogućava Iski da okrene stolove na Salingeru. Kao takav, Salinger odlučuje da pobegne. Sledećeg jutra, Rin izveštava Alice da su zarobljenici uračunati i da su se carski vojnici povukli. U Carstvu se otkriva da je Risia bila ta koja se zapravo suočila sa Alice, jer pravi Bezimeni izveštava da je Centralna provincija suvereniteta infiltrirana. 907. jedinica u međuvremenu se zajedno vraćaju kući. U palati, Alice i Rin vode razgovor o Iski kada se otkrije da ih Sisbell špijunira. Ubrzo shvata da je Iska isti carski vojnik koji ju je spasio.

Our Last Crusade or the Rise of a New World

キミと僕の最後の戦場、あるいは世界が始まる聖戦
Ocena 6.73
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 24
Godinama je besneo veliki rat između naučno naprednog carstva i raja veštica poznatih kao Nebulisov suverenitet. Ova vekovna bitka postavlja scenu za sudbonosni susret dva mlada borca: carskog mačevaoca Iske i princeze veštice Aliceliese. Kao zakleti neprijatelji, zavetuju se da će se poseći jedni druge kako bi ujedinili svoje svetove, pa ipak Iska zatiče njena lepota i pravednost, dok je Aliceliese dirnuta njegovom snagom i odlučnošću. Usred neprestanog rata koji im zabranjuje da budu zajedno, ne preostaje im drugo nego da se unište – ili da pronađu drugi način.
Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano