Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Kemono Michi: Rise Up Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska January 15, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Hataage! Kemono Michi
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Kemono Michi: Rise Up Epizoda 3, Watch Kemono Michi: Rise Up Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Hataage! Kemono Michi always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Hataage! Kemono Michi

旗揚! けものみち
Ocena 6.71
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Profesionalni rvač Genzou Shibata bavi se telesom planine, ali ispod njegovog glomaznog izgleda nalazi se čovek koji izuzetno voli životinje. Suočavajući se sa svojim protivnicima u ringu kao legendarnom "Animal Mask", Genzou osvaja srca mnoštva svuda svojom ikoničnom tigrovskom ličnošću. Tokom borbe za titulu svetskog šampiona protiv svog najvećeg rivala, Macadamian Ogrea, Genzou je odjednom princeza pozvala u svet fantazije. Dok joj kraljevstvu preti najeza čudovišta, ona moli rvača za pomoć - na šta on odgovara nokautirajući je nemačkim supleksom! Pobegavši iz zamka i našao se nasukan u misterioznoj zemlji, Genzou odlučuje da započne svoju karijeru kao lovac na zveri da bi uhvatio i sprijateljio se sa bićima nadaleko. Pridružili su se vučica Shigure, zmaj-devojčica Hanako i vampir Carmilla Va

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat