Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Katekyo Hitman Reborn Epizoda 34

TV Sub Datum Izlaska December 26, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Katekyo Hitman Reborn!
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Katekyo Hitman Reborn Epizoda 34, Watch Katekyo Hitman Reborn Epizoda 34, don't forget to click on the like and share button. Anime Katekyo Hitman Reborn! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Katekyo Hitman Reborn!

Reborn!, Kateikyoushi Hitman Reborn!, Home Tutor Hitman Reborn!, 家庭教師ヒットマンREBORN!
Ocena 8.16
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2006 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 203
Nema to olako rečeno - Tsunaioshi Savada jednostavno nije dobar. Nespretan je, bez talenta i očajnički zaljubljen u školskog idola Kiouko Sasagava, devojku koja je potpuno van njegove lige. Njegovi drugovi iz razreda nazvali su ga „gubitnik cuna“ i čini se da je on oličenje neuspeha pod maskom srednjoškolca. Tsunin dosadan život doživljava izuzetne preokrete kada naiđe na misterioznog Reborna, koji je slučajno ubica ... i šokantno, bebu! Poslan iz najjače mafijaške porodice u Italiji, Reborn ima zadatak da pripremi dosadnog srednjoškolca da nasledi devetog šefa ozloglašene porodice Vongola, koja je na ivici penzije. Dosadnog dečaka čeka naporan put, ali uz pomoć svojih novih kriminalnih društava i svog neobičnog kućnog tutora, možda čak i gubitnik Tsuna može postići veličinu

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat