Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Kakushigoto – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska September 27, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Kakushigoto
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Kakushigoto – Epizoda 2, Watch Kakushigoto – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Kakushigoto always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kakushigoto

Kakushigoto, Hidden Things, かくしごと
Ocena 8.01
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Samohrani otac Kakuši Goto ima tajnu. On je najprodavaniji crtač popularne erotske mange, ali njegova mlada kći Hime to nikada ne sme saznati! On sada prolazi kroz mnoge nevolje, samo kako bi se pobrinuo da Hime ne otkrije čime se on bavi. Priča o ljubavi i smijehu između oca i kćeri.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat