Nasumično

Kaiji: Against All Rules Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska Januar 11, 2022 · ? views · Postavio Kripi · Serije Kaiji: Against All Rules

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kaiji: Against All Rules Epizoda 12, gledajte Kaiji: Against All Rules Epizoda 12. Kaiji: Against All Rules Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Kaiji: Against All Rules

Kaiji: Against All Rules, Gyakkyou Burai Kaiji S2, The Suffering Pariah Kaiji: Backslide Arc, 逆境無頼カイジ 破戒録篇
Ocena 8.25
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 26
Zbog sve većeg duga, Kaiji Itou na kraju nastavlja svoj stari način života. Jednog dana, dok šeta ulicom, naiđe na Judžija Endoua, koji lovi Kaidžija zbog novca koji duguje Teiai grupi. Nesvestan toga, Kaiji nestrpljivo prati Endoua, nadajući se šansi da učestvuje u još jednom kockanju, ali ubrzo saznaje prave namere zimara kada je kidnapovan. S obzirom da Kaiji nije u stanju da otplati svoj ogroman dug, Teiai grupa ga umesto toga šalje da radi u podzemnom radnom logoru. Rečeno mu je da će morati da živi u ovom paklu 15 godina, pored ostalih dužnika, dok ne zasluži slobodu. Njegova jedina nada da će rano okončati ovu noćnu moru je ušteda dovoljno novca da bi mogao da se vrati na površinu na jedan dan. Kada dođe tamo, planira da dobije preostali novac potreban da podmiri svoj račun tako što će napraviti opkladu sa visokim ulozima. Međutim, kako mnoga iskušenja ugrožavaju njegov oskudni prihod, Kaiji će možda morati da pribegne kockanju ranije nego što je očekivao.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano