Nasumično

Kaiji: Ultimate Survivor Epizoda 17

TV Sub Datum Izlaska Januar 10, 2022 · ? views · Postavio Kripi · Serije Kaiji: Ultimate Survivor

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kaiji: Ultimate Survivor Epizoda 17, gledajte Kaiji: Ultimate Survivor Epizoda 17. Kaiji: Ultimate Survivor Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Kaiji: Ultimate Survivor

Kaiji: Ultimate Survivor, Tobaku Mokushiroku Kaiji, The Suffering Pariah Kaiji, 逆境無頼カイジ Ultimate Survivor
Ocena 8.28
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 26
Kaiji Itou je besmisleni lutalica koji dane provodi pijući pivo i kradući čepove – to jest, sve dok ga na kraju ne prevari njegov bivši kolega. U nemogućnosti da iznenada sam otplati ogroman dug svog prijatelja, Kaiji se nudi sumnjivi ugovor da učestvuje u ilegalnom podzemnom kockanju na brodu za krstarenje. Ispostavilo se da ovo nije ništa drugo do početak njegovog novog života pakla – bačenog naglavačke u po život opasni tobogan umnih igara, varanja i obmana. Zasnovan na prvom unosu čuvene kockarske manga serije Nobujukija Fukumota, Gjakkou Burai Kaiji: Ultimate Survivor prati našeg nesrećnog protagonista koji je primoran da se bori ne samo sa drugim ljudima, već i sa misterijama njihove psihe. Kaiji na teži način saznaje da najgore strane ljudske prirode isplivaju na površinu kada su ljudska leđa naslonjena na zid, i da su najstrašnije opasnosti od svih pohlepa, paranoja i sam ljudski instinkt za preživljavanje.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano