Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 26

TV Sub Datum Izlaska July 12, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Kaichou wa Maid-sama!
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 26, Watch Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 26, don't forget to click on the like and share button. Anime Kaichou wa Maid-sama! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kaichou wa Maid-sama!

会長はメイド様!
Ocena 8.04
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Biti prvi ženski predsednik studentskog veća nije lako, posebno kada je vaša škola iz srednje škole samo za dečake prešla u mešovitu. Ona koja je od momaka dobila nadimak „Demonska Predsednica“ zbog njenog strogog disciplinskog stila, Misaki Ajuzava, ne plaši se da iskoristi svoje aikido veštine kako bi presudila hordama loših momaka i odbranila devojke Seika srednje škole. Pa ipak, čak i savršena Ajuzava ima posramljujuću tajnu - ona ​​radi kao služavka u kafiću kako bi pomogla svojoj porodici koja se bori da plati račune. Uspevala je da svoj posao skriva od svojih vršnjaka i zadržavala je svoj besprekorni imidž zvezdastog studenta sve dok jednog dana, kada je najpopularniji momak u školi, Takumi Usui, ušao u taj kafić. Mogao bi uništiti njenu reputaciju u jednom trenutku... ili bi mogao vrteti predsednicu studentskog veća oko svog malog prsta i iskoristiti njenu tajnu kao priliku da joj se približi.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat