Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Joran: The Princess of Snow and Blood Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska April 11, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Joran: The Princess of Snow and Blood
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Joran: The Princess of Snow and Blood Epizoda 2, Watch Joran: The Princess of Snow and Blood Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Joran: The Princess of Snow and Blood always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Joran: The Princess of Snow and Blood

Joran The Princess of Snow and Blood, 擾乱 THE PRINCESS OF SNOW AND BLOOD
Ocena 6.85
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime

Postavljen u alternativnu istoriju Japana 1931. i 64. godine Meiđi ere, šogunat Tokugava nikada nije ukinut, a car Meiđi nikada nije vraćen na vlast. Anime će pratiti aktivnosti "Nue", organizacije šogunata dželata koji sprovode vladu. Zemlja je razvila sopstveni izvor energije, „zmajevu venu“, i postigla je jedinstveni razvoj u kome se mešaju nauka i period Edoa.

Međutim, iza glamuroznog grada, disidentska organizacija Kučinava nastoji da sruši administraciju, dok je Nue režima Tokugava, kome je povereno njegovo istrebljenje, u sukobu. Sava Iukimura, čija je porodica ubijena dok je bila mlada, nastavlja da traži Janomea, dželata Nue.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !