Nasumično

Insomniacs After School Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska Maj 23, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Insomniacs After School

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Insomniacs After School Epizoda 6, gledajte Insomniacs After School Epizoda 6. Insomniacs After School Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Insomniacs After School

Kimi wa Houkago Insomnia
Ocena 7.96
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 13
Sve je počelo smrću jednog od članova astronomskog kluba. Iz ovoga je oživeo klupski duh o kome se pričalo. Mrzovoljni nesanica Ganta Nakami nailazi na umereno buntovnu, ali ležernu Isaki Magari u napuštenoj osmatračnici astronomskog kluba. Magari se probudi i pokušava da pobegne sa lica mesta, samo da bi to sprečila polomljena vrata, što ju je nateralo da ostane. Njih dvoje stvaraju neverovatno prijateljstvo, što ih navodi da koriste osmatračnicu kao siguran prostor za interakciju. Insomniacs After School prati vreme nesanice Nakamija i Magari u osmatračnici obasjanoj zvezdama dok jedno drugom pomažu da se izbore sa nesanicom i trajnim posledicama koje ona ima na studentski život.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano