Nasumično

Id:Invaded Epizoda 08

TV Sub Datum Izlaska January 5, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Id:Invaded
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Id:Invaded Epizoda 08, Watch Id:Invaded Epizoda 08, don't forget to click on the like and share button. Anime Id:Invaded always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Id:Invaded

ID:INVADED イド:インヴェイデッド
Ocena 7.92
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13
Sistem Mizuhanome izuzetno je napredan razvoj koji omogućava ljudima da uđu u jedno od najintrigantnijih postojećih mjesta - u ljudski um. Korištenjem takozvanih "čestica spoznaje" koje je počinitelj ostavio na mjestu zločina, detektivi iz specijaliziranog policijskog odreda Kura mogu iskazati nesvjesni um kriminalca kao bizaran tok misli u virtualnom svijetu. Njihov zadatak je istražiti ovu psihološku ravan, koja se naziva "id well", kako bi otkrili identitet krivca. Ne može svako ući u id bunare; preduslov je da ste sigurno i sami nekoga ubili. Takav je slučaj sa bivšim detektivom Akihito Narihisago, koji je poznat kao "Sakaido" u bunarima za identifikaciju. Jednom poštovanog člana policije, dogodila se tragedija i ubrzo se našao s druge strane zakona. Ipak, Narihisago nastavlja pomagati Kuri u zatočeništvu. Iako se njegove izvanredne detektivske vještine i dalje pokazuju korisnima u istragama, Narihisago otkriva da nije sve onako kako se čini, jer se iza naizgled samostalne serije slučajeva ubistava krije mnogo zlokobnija istina.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat