Nasumično

Hunter x Hunter (2011) Epizoda 18

Serijal Sub Datum Izlaska Oktobar 14, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Hunter x Hunter (2011)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Hunter x Hunter (2011) Epizoda 18, gledajte Hunter x Hunter (2011) Epizoda 18. Hunter x Hunter (2011) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Hunter x Hunter (2011)

HUNTER×HUNTER(ハンター×ハンター)
Ocena 9.12
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Epizode: 148
Hunter x Hunter smješten je u svijet u kojem Lovci postoje za obavljanje svih vrsta opasnih zadataka poput hvatanja kriminalaca i hrabrog traženja izgubljenog blaga na neistraženim teritorijima. Dvanaestogodišnji Gon Freecss odlučan je postati najbolji mogući lovac u nadi da će pronaći svog oca, koji je i sam bio lovac i koji je već davno napustio svog mladog sina. Međutim, Gon ubrzo shvaća da je put do postizanja njegovih ciljeva daleko izazovniji nego što je ikada mogao zamisliti. Na putu da postane službeni lovac, Gon se sprijatelji s živahnim doktorom Leoriom, osvetoljubivim Kurapikom i pobunjenim bivšim atentatorom Killuom. Da bi postigli vlastite ciljeve i želje, njih četvero polažu Hunter ispit, poznat po niskoj stopi uspjeha i velikoj vjerojatnosti smrti. Tijekom svog putovanja Gon i njegovi prijatelji upuštaju se u avanturu koja ih dovodi u brojne poteškoće i borbe. Upoznat će mnoštvo čudovišta, stvorenja i likova - a sve dok će naučiti što uistinu znači biti lovac.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano