Nasumično

Hitorijime My Hero Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska Oktobar 26, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Anime Hitorijime My Hero

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Hitorijime My Hero Epizoda 4, gledajte Hitorijime My Hero Epizoda 4. Anime Hitorijime My Hero Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Anime Hitorijime My Hero

ひとりじめマイヒーロー
Ocena 7.45
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Masahiro Setagawa je beznadna tinejdžerica koju nasilnici iz susjedstva često koriste kao dječaka. Bez obrane, Masahiro zna da ga niko nikada neće spasiti. Međutim, njegov se život drastično mijenja kada upozna Kousukea Ooshibu, čovjeka poznatog kao "Ubica medvjeda", koji ruši susjedske bande. Godinu dana kasnije, Masahiro i njegov bivši prijatelj, Kensuke Ooshiba, pohađaju srednju školu, da bi otkrili da je Kousuke njihov profesor matematike. Dok se njih troje zbližavaju, Masahiro počinje na Kousukea gledati kao na svog "heroja", a Kousuke razvija napornu želju da zaštiti Masahira. Međutim, njihov se normalan život okreće kad se Kensukeova prijateljica iz djetinjstva, Asaya Hasekura, vrati, videći Kensukea više nego samo prijatelja, na njegovo iznenađenje. Hoće li tri dječaka moći živjeti redovnim srednjoškolskim životom? Ili će ih zabranjena ljubav zauvijek razdvajati?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano