Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Highschool of the Dead – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Highschool of the Dead
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Highschool of the Dead – Epizoda 7, Watch Highschool of the Dead – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Highschool of the Dead always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dok Takashi i drugi prigušuju svetlo dok istražuju situaciju, čovek pokušava da pronađe utočište za svoju ćerku Alice Maresato, ali paranoični preživeli ga ubiju. Kada Aliceini krikovi privuku zombije, Takashi odluči da je spasi dok Kohta pruža snajpersku podršku. U međuvremenu, devojke, odlučujući da više ne mogu da ostanu u stanu, pripremaju se za utovar i idu dalje. Sa ulicama prepunim zombija, Takashi, zajedno sa Alice i Zero, pažljivo prelazi vrh ograde dok ostali ne stignu da mu pomognu. Jednom se ponovo ujedine, svi odluče da krenu prema drugoj strani reke.

Highschool of the Dead

学園黙示録 HIGHSCHOOL OF THE DEAD
Ocena 7.18
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
To se dogodilo iznenada: mrtvi su počeli da ustaju, a Japan je bio bačen u potpuni haos. Dok ova čudovišta počinju da terorišu srednju školu, Takashi Kimuro je primoran da ubije svog najboljeg prijatelja kad ga izgrize i pridruži se redovima hodajućih mrtvaca. Zavetovavši se da će zaštititi Rei Miiamoto, devojku čoveka kojeg je upravo pogubio, za dlaku izbegavaju svoju smrtnu zamku škole, da bi ih dočekalo društvo koje je već palo. Ubrzo, Takashi i Rei bend zajedno sa ostalim studentima putuju kako bi pronašli članove svoje porodice i otkrili šta je izazvalo ovu ogromnu pandemiju. Njima se pridružuje Saeko Busujima, prelepa predsednica Kendo kluba; Kouta Hirano, otaku sa fetišem za vatreno oružje; Saja Takagi, ćerka uticajnog političara; i Shizuka Marikava, njihova vruća školska medicinska sestra. Ali da li će zajednička snaga ovih pojedinaca biti dovoljna da pobedi ovu nemrtvu apokalipsu?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat