Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska August 14, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. – Epizoda 8, Watch Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.

Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway., I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home., Higehiro, ひげを剃る。そして女子高生を拾う。
Ocena 7.37
Status: Završeno Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

Na putu do kuće od ispijanja tuge nakon što je odbijen, 26-ogodišnji radnik, Jošida, pronalazi srednjoškolku po imenu Saju kako sedi pored puta. Jošida je potpuno poludeo i na kraju je dopustio Saiu da prespava kod njega. Nemajući srca da izbaci Saju na ulice, s obzirom da je pobegla od kuće, Jošida joj dozvoljava da ostane kod njega... I tako je započela neugodna, razdražljiva i pomalo dirljiva veza između odbegle srednjoškolke i radnika koji žive zajedno.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !