Nasumično

Ga-Rei: Zero Epizoda 09

TV Sub Datum Izlaska December 14, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Ga-Rei: Zero
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Ga-Rei: Zero Epizoda 09, Watch Ga-Rei: Zero Epizoda 09, don't forget to click on the like and share button. Anime Ga-Rei: Zero always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Ga-Rei: Zero

喰霊–零–
Ocena 7.64
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
U Japanu postoji vladina agencija poznata kao Odjel za protumjere nadnaravnih katastrofa (SDCD) čija je dužnost zaštititi građane od neviđenih bića. Oni su u stanju otpremiti ta čudovišta brzo i bez upozorenja šire javnosti. Ali trenutno se suočavaju s drugim izazovom: izdajom jednog od svojih. Nakon smrti svoje majke prije nekoliko godina, obitelj Kagura Tsuchimiya poticana je od obitelji Isayama i stvara blisku sestrinsku vezu s njihovom kćeri Yomi. Njih dvoje postaju nerazdvojni i zajedno rade za SDCD kao visoko kvalificirani egzorcisti. Međutim, kako im stres opterećuju stres i posljedice njihove svete dužnosti, a obiteljska politika stupa na snagu, Kagura i Yomi počinju se polako udaljavati. Jedan od njih usrdno prerasta u njezinu ulogu egzorcista, a drugi kreće mračnim putem s kojeg možda neće biti iskupljenja ... U Japanu postoji vladina agencija poznata kao Odjel za protumjere nadnaravnih katastrofa (SDCD), čiji dužnost je zaštititi građane od neviđenih stvorenja. Oni su u stanju otpremiti ta čudovišta brzo i bez upozorenja šire javnosti. Ali trenutno se suočavaju s drugim izazovom: izdajom jednog od svojih. Nakon smrti svoje majke prije nekoliko godina, obitelj Kagura Tsuchimiya njegovana je od strane obitelji Isayama i stvara blisku sestrinsku vezu s njihovom kćeri Yomi. Njih dvoje postaju nerazdvojni i zajedno rade za SDCD kao visoko kvalificirani egzorcisti. Međutim, kako stres i posljedice njihove svete dužnosti teže obojici, a obiteljska politika stupa na snagu, Kagura i Yomi počinju se polako udaljavati. Jedan od njih usrdno prerasta u njezinu ulogu egzorcista, a drugi kreće mračnom stazom s koje možda neće biti iskupljenja ...

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat